De ce noi?

 

Daca manifestul nostru nu te-a convins inca sa iti povestim despre procedul nostru de prajire a cafelei. Principalul cuvant care-l defineste este: experiment. Echipa noastra este formata din prajitori diferiti si planuim sa mai invitam cativa. Fiecare prajitor va experimenta propria calatorie si isi va pune semnatura pe fiecare pachet de cafea. Exploreaza!

Si, bineinteles, nu uita sa pui intrebari.

 

Kenya

Puternica, dulce si mieroasa cu caramel, tamarind, trestie de zahar, caise, lime si acid citric.

Brazilia

Senzatie siropoasa, ciocolata neagra, stafide, afine, portocala dulce, extract floral.

Etiopia

Note de lime, fructe exotice si flori albe

Guatemala

Note intense de cacao, vanilie si caramel.

Papua Noua Guinee

Note de migdale proaspete, prajite si condimentate.

Burundi

Alune, miere, coacaze, tenta de lamaie, ciocolata si afine.

Nicaragua

Migdale, cacao, caramel si ciocolata cu lapte

Rwanda

O textura bogata si cremoasa cu tente de zmeura, struguri si caise.

Panama

O textura bogata si cremoasa cu tente de zmeura, struguri si caise.

Salvador (93p)

Ananas, mango, zmeura si ceai negru

Ecuador

Zmeura, arahide, ciocolata